COMENCEM LA TEMPORADA 2018-2019

COMENCEM LA TEMPORADA 2018-2019
16/09/2018 Orfeó

En l’OUV tornem de les vacances i comencem la temporada amb molts projectes per davant: l’activitat començarà ben prompte, el divendres 21 de setembre, amb el concert Connecting cultures, connected citizens, que tindrà lloc al Centre del Carme. Vora un mes després, participarem, junt amb l’Orquestra de València i l’Orfeó Pamplonés, en la interpretació de la Segona simfonia de Mahler, també anomenada Resurrecció, i que cantarem sota la direcció de Ramón Tébar. Serà els dies 19 i 20 d’octubre.

Per Nadal, en el nostre tradicional El món canta davant un bressol, interpretarem els Chichester Psalms, de Bernstein, i recordarem les figures de grans compositors valencians com ara Matilde Salvador, Francesc Llàcer Pla o Maria Teresa Oller. Però aquestes no seran les úniques obres que interpretarem: al llarg del curs, cantarem el Rèquiem de Mozart i l’espectacle African Passion by JSBach, entre d’altres.

A més, durant la resta del curs, col·laborarem amb moltes agrupacions i músics de prestigi, amb els quals, de segur, serà un plaer treballar: l’Orquestra Martín i Soler, Perku-Va, Orfeó d’Aldaia, Ana Ibarra, Arantza Ezenarro, Jesús Salvador Chapi, Arturo Barba, Fernando Taberner i Carmen Mas; igualment, comptarem amb els professors de cant Pilar Moral i Alberto Guardiola, i oferirem una classe magistral de cant amb la catedràtica Ana Luisa Chova.

No solament això, sinó que el Projecte Residències ja fa cinc anys, així que ho festejarem amb noves obres per estrenar i amb l’edició del disc Ab urbe condita, de Ramón Pastor. Per acabar-ho d’adobar, projectes cooperatius i una gira europea, caps de setmana de treball i de germanor, i moltes coses més.

En definitiva, tenim un curs ben carregat de faena, de molts projectes molt interessants i que, de segur, faran que membres i públic de l’Orfeó gaudisca molt. Esperem que ens acompanyeu!