Concerts de primavera i estiu de l’OUV

Concerts de primavera i estiu de l’OUV
15/05/2017 Orfeó

Participarem en els festivals ENSEMS i Serenates.

En l’OUV encetem una recta final de curs carregada de concerts i d’esdeveniments. Als festivals ENSEMS, en què participarem el dia 7 de juny, i Serenates, en què cantarem el dia 28 de juny, cal afegir diversos concerts amb què farem viatjar la música coral arreu de la geografia valenciana.

Així, el 21 de maig, a les 19:00, oferirem el concert Intimitats, a Agullent, amb obres de Pau de Luis, Vila o Fauré. El dia 20 de juny participarem en el concert d’Accem per a l’ajuda als refugiats, i cantarem obres de Liszt o Kodály, entre d’altres. Serà al Palau de la Música a les 19:30.

Ja en ple estiu, portarem obres de compositors com ara Fauré i Mozart a Benicàssim i a Sogorb, els dies 21 i 22 de juliol, respectivament. A Benicàssim, cantarem al monestir de la Transverberació de Santa Teresa de Jesús, a les 20:00. A Sogorb, d’altra banda, ho farem a la catedral de Santa Maria de l’Assumpció, i també serà a les 20:00.

Però això no és tot: com a colofó a un estiu carregat de faena, l’OUV participarà al Festival de Cors de les Canàries, que tindrà lloc a La Gomera. Viatjarem a les illes del 28 de juliol al 6 d’agost.