Concerts en temps difícils

Concerts en temps difícils
06/01/2021 Orfeó

Durant la tardor del 2020 vam haver d’adaptar tota la nostra activitat a les noves circumstàncies del postconfinament. Reunions, assajos, concerts…, tot va quedar reduït a mascaretes i distància de seguretat (sempre que no s’optara per les reunions virtuals). Les mesures de seguretat eren necessàries per a poder continuar una activitat musical que, després dels mesos de tancament domiciliari, tots volíem reprendre.

No obstant això, des de l’OUV estem ben orgullosos del calendari d’activitats i de concerts que vam desenvolupar durant el primer trimestre del curs 2020-2021: els tres grups corals (sí, haguérem de dividir el cor en dues parts i després, amb l’entrada de nous, en tres) vam dur a terme un total de 13 concerts, amb fins a 7 programes musicals diferents.

Recordem, per tant, tots els esforços fets fins ara i animem tothom a continuar esforçant-nos per a minimitzar els danys d’una malaltia que ja ens n’ha deixat suficients. I tot, amb un poc de música, se supera millor, ja ho sabeu!

Fotografies: Agustina Lado Correa