Gira de Nadal 2016

Gira de Nadal 2016
30/11/2016 admin
gira Navidad 2016, Orfeó Universitari València

El proper dissabte 10 de desembre començarem la nostra particular gira de Nadal, amb la qual portarem el nostre muntatge tradicional El món canta davant un bressol a diverses localitats valencianes amb la finalitat de compartir els nostres bons desitjos amb el nostre millor regal: la música coral, símbol d’unió i germanor.

En la primera part interpretarem Saint Nicolas, a cantata de Britten i en la segona, una selecció de nadales tradicionals, una per a cada membre del pessebre: Jesús, la Mare de Déu, sant Josep, els Reis Mags, els pastors, etc.

Aquest any cantarem a Alboraia (10 de desembre), Algímia d’Alfara (17 de desembre), la Font de la Figuera (18 de desembre) i el Palau de la Música de València (23 de desembre).

Per a aquest últim concert l’Orfeó Universitari de València comptarà amb la col·laboració de Jesús Navarro (tenor), els Pequeños Cantores de València i el cor i l’orquestra del Conservatori Professional de Música de Catarroja. Tot això, dirigit pel nostre director, Francesc Valldecabres Sanmartín.