L’Orfeó presenta la primera edició de: Cercant. I Curs d’especialització i repertori per a cantants

L’Orfeó presenta la primera edició de: Cercant. I Curs d’especialització i repertori per a cantants
15/02/2022 Orfeó

L’Orfeó Universitari de València presenta, tot coincidint amb la celebració del 75 aniversari de l’agrupació, la primera edició de CERCANT. I Curs d’especialització i repertori per a cantants dirigit a l’alumnat de cant de conservatoris superiors i professionals. 

Aquesta iniciativa farà que un professorat ben reconegut oferisca a l’alumnat una visió molt completa de la pràctica del cant líric, des d’aspectes tècnics i el treball del repertori, fins als treball especialitzat de la música antiga, barroca i contemporània. L’Orfeó crea així un curs a la ciutat de València que completa l’espectre formatiu d’estudiants i professionals.

El curs tindrà lloc entre els dies 26 de març i  11 de juny de 2022. En les sessions destinades a la tècnica i el repertori, impartides per Ana Luisa Chova, Marina Rodríguez-Cusí i Miquel Ramon, cada alumne disposarà de mitja hora per sessió per a interpretar una peça escollida entre un repertori lliure. Tot l’alumnat podrà estar present durant la resta de les sessions al llarg del matí. 

Les sessions especialitzades a càrrec de Carlos Mena (música barroca i clàssica), Angus Smith (música antiga i renaixentista)i Montserrat Palacios (noves tècniques vocals i recursos actuals)  tindran un caràcter general, i es duran a terme, principalment, amb activitats grupals. 

Programació del curs:

  • 26 de març – de 10h a 13h. Carlos Mena (taller barroc) 
  • 2 d’abril – de 9:30h a 14:30h. Sessió de cant amb Ana Luisa Chova 
  • 30 d’abril – de 9:30h a 14:30h. Sessió de cant amb Marina Rodríguez Cusí 
  • 14 de maig – de 10h a 12h. Angus Smith, Orlando Consort (taller renaixentista)
  • 28 de maig – de 10h a 13:00h. Montserrat Palacios (taller experimentació sonora) 
  • 11 de juny – de 9:30h a 14:30h. Sessió de cant amb Miquel Ramon

CERCANT. I Curs d’especialització i repertori per a cantants s’adreça a alumnat que curse el grau superior de cant o professionals en els seus primers anys de carrera que estiguen interessats a aprofundir en el repertori.

Inscripcions ací

Bases i informació del curs ací