L’Orfeó Universitari de València inicia el curs 2017-2018

L’Orfeó Universitari de València inicia el curs 2017-2018
15/09/2017 Orfeó

L’OUV, com cada setembre, comença un curs nou. Aquest any, l’associació té per davant una agenda plena d’activitats musicals de tot tipus, i, a més, tancarà la celebració del setanté aniversari amb un concert de Nadal en què podran participar tots els orfeonistes que, en alguna ocasió, han format part del projecte comú que és aquest cor.

Abans que comence l’octubre, col·laborarem amb l’Orquestra de València en un concert que girarà al voltant dels cors d’òpera més coneguts i amb més renom. Al novembre, d’altra banda, tenim planejat una trobada amb diferents cors jóvens d’arreu d’Europa. Les agrupacions que hi participaran vindran d’Alemanya, Lituània i Polònia.

En passar Nadal, prepararem el concert amb la Junges Sinfonierorchester Hannover (l’Orquestra Jove Simfònica de Hannover), que serà al març. I, després, dos programes ben interessants: un d’aquests dos programes estarà dedicat a l’amor, amb obres de Schumann, Schubert i Brahms, amb una posada en escena innovadora; l’altre, junt amb Percu-va i l’Innovatori de Moviment Alicia Herrero, amb música de Stravinski i Antheil.

I abans de tot això, tenim una de les fites més importants del curs: l’entrada dels orfeonistes nous. De segur que serem una bona colla.